Actueel

ADEMPAUZE
Tijd om weer even tot jezelf te komen.

Elke eerste dinsdag van de maand vindt er een zogenaamde Adempauze bijeenkomst plaats waar je geïnspireerd wordt om je eigen spoor te blijven volgen maar bovendien te blijven geloven in je wensen, doelen en ambities.
Data     :     Elke 1e dinsdag van de maand van 19.30 – 21.00 uur.
                    5 mrt. | 9 apr. i.v.m. Pasen| 1 mei | 5 juni |3 juli
Locatie :     Barneveld
Prijs       :     € 10,- als gift voor de Toon Hermans Salon
HIER NOG LINK OM AAN TE MELDEN

JE STRESS TE LIJF
Wacht niet langer, maar start nu.

Eendaagse workshop waarin je leert om anders met jezelf en met stress om te gaan waardoor je vooral meer greep krijgt op je leven.
Je gaat je eigen patronen doorzien en krijgt bovendien concrete en persoonlijke tips die je direct toe kan passen. Gun jezelf deze dag want je leven wordt er waarschijnlijk een stuk prettiger door.
Datum  :     vrijdag 4 mei van 10.00 – 16.00 uur
Locatie :     Barneveld. Na aanmelding ontvang je nadere informatie.
Prijs       :     € 95,- inclusief koffie/thee en lunch 

UITGEBLUST?
Zo krijg je je energie weer terug.

Eendaagse workshop waarin je enerzijds zicht krijgt op je werkelijke energie-lek. Maar bovenal leer je wat jou energie geeft en hoe je dat in je dagelijks leven in kan bouwen: met humor, een portie mindfulness en concrete acties. Binnen een maand voel je je een ander mens!
Datum  :     zaterdag 7 april van 10.00 – 16.00 uur
Locatie :     Barneveld. Na aanmelding ontvang je nadere informatie.
Prijs       :     € 95,- inclusief koffie/thee en lunch 
 

“COACH JEZELF”
Leer jezelf beter kennen en aansturen.

Aan de hand van je eigen thema en vragen leer je in zeven avonden jezelf beter kennen. Met name gericht op wat jij werkelijk wilt, wat je daarin tegen houdt en hoe jij jezelf kan coachen om je doel of wens te realiseren. Niet alleen nu, maar ook later.
Data      :     7 maandag avonden van 19.30 – 21.30 uur.
23 april |7, 14 en 28  mei | 4, 11 en 18 juni
Locatie :     Barneveld.
Prijs      :     € 245,- inclusief koffie/thee en materialen

Hier nog link voor meer info en aanmelden.

STRESS ALLERT SYSTEM
voor organisaties

Sinds dit jaar werk ik als preferred professional coach met het Stress-Alert-System. Het Stress-Alert-System richt zich op periodiek online stress preventie en persoonlijke ontwikkeling van mensen. Door het vroegtijdig signaleren van stress kan uitval op termijn vermeden worden en daar waar nodig gerichte ondersteuning gegeven worden in de vorm van coaching, training en begeleiding.
Wil je weten hoe je het Stress-Alert-System voor jouw team of organisatie in kan zetten bij stresspreventie? Ik denk graag met je mee.

LEADERSHIP NL Spel
Dare to Share

Diep in ons hart willen we zaken wel anders aanlopen of bespreken. Maar we weten niet altijd hoe. Om dit op gang te brengen heb ik met veel plezier meegewerkt aan de totstandkoming van dit leiderschapsspel. Een spel met 100 kaartjes,verdeeld over 4 categorieën: persoonlijk, samenwerking, leiderschap en zingeving. In de handleiding staan allerlei tips hoe je deze kaartjes multi-functioneel kunt gebruiken.
Het spel kost € 20,00 inclusief BTW en verzendkosten en is te
bestellen bij NCD, hét platform voor directeuren en commissarissen.

 

GOAL-Project
50+ers helpen aan een betaalde baan.

Een dankbare klus om afgelopen jaar een bijdrage te hebben mogen leveren aan het project GOAL. Een project om 50-plussers, die om wat voor reden ook zonder werk zijn komen te zitten, weer kansen te geven op de arbeidsmarkt. Fijn dat dit project voor een aantal van hen heeft geleid tot een echte betaalde baan. John de Wolf, oud voetballer bij Feijenoord, was ambassadeur van dit project.
Werkgevers grijp je kans op de aantrekkende arbeidsmarkt. Want onder deze doelgroep vind je pareltjes van medewerkers. 

Vitality Mind Challenge

Sinds medio 2017 ben ik gelicentieerd coach om Vitality Mind Challenge  (VMC) te kunnen gebruiken in coaching en in organisaties bij het terugdringen van stress op de werkvloer.
Wil je weten wat Vitality Mind Challenge voor jou of je organisatie kan betekenen? Ik denk graag met je mee.

Deze site is momenteel onder constructie