Actueel

ADEMPAUZE
Tijd om weer even tot jezelf te komen.

Elke eerste dinsdag van de maand vindt er een zogenaamde Adempauze bijeenkomst plaats. Een bijeenkomst die je inspireert om je eigen spoor te blijven volgen en vol te houden.

Eerstvolgende bijeenkomst :    Dinsdag 6 maart van 19.30 – 21.00 uur
Voor wie                                  :    Iedereen die iets wil veranderen in zijn leven
Locatie                                    :    Barneveld
Prijs                                          :    €  10,00 als gift voor de Toon Hermans Salon
HIER NOG LINK OM AAN TE MELDEN

 

JE STRESS TE LIJF
Wacht niet langer, maar start nu.

Eendaagse workshop waarin je leert om anders met stress om te gaan en weer meer greep te krijgen op je leven. Gun jezelf deze dag want je leven wordt er een stuk prettiger door. Je doorziet je eigen patronen en krijgt concrete en persoonlijke tips die je direct toe kunt passen.
Datum    :      Zaterdag 10 maart van 10.00 uur – 16.00 uur
Locatie   :      Barneveld
Prijs         :      €  75,00  (inclusief koffie en thee, exclusief lunch)

UITGEBLUST?
Zo krijg je je energie weer terug.

Eendaagse workshop waarin je zicht krijgt op je werkelijke energie-lek en leert om je eigen energiebron te ontdekken, te stimuleren en in je dagelijks leven in te bouwen. Met veel humor, een portie mindfulness en concrete acties. Binnen een maand voel je je een ander mens!

DatumZaterdag 10 maart van 10.00 uur – 16.00 uur
LocatieBarneveld
Prijs€  75,00  (inclusief koffie en thee, exclusief lunch)

Datum   :     Zaterdag 24 maart  van 10.00 – 16.00 uur
Locatie :      Barneveld
Prijs       :     € 75,00 (inclusief koffie en thee, exclusief lunch)

“COACH JEZELF”
Leer jezelf beter kennen en aansturen.

Aan de hand van je eigen thema en vragen leer je in zeven avonden jezelf beter kennen, wat je werkelijk wilt en wat je daarin tegen houdt. In een groep van maximaal 6 deelnemers leer je wat jouw gebruiksaanwijzing is en hoe jij je persoonlijke TOMTOM kan gebruiken om je doel of wens te realiseren. En dan wel via de kortste route. Niet alleen nu, maar ook later.

Start     :     Maandag 23 april van 19.00 – 21.30 uur
Locatie :     Barneveld
Prijs       :    € 245,-.

STRESS ALLERT SYSTEM
voor organisaties

Sinds dit jaar werk ik als preferred professional coach met het Stress-Alert-System. Het Stress-Alert-System richt zich op periodiek online stress preventie en persoonlijke ontwikkeling van mensen. Door het vroegtijdig signaleren van stress kan uitval op termijn vermeden worden en daar waar nodig gerichte ondersteuning gegeven worden in de vorm van coaching, training en begeleiding.
Wil je weten hoe je het Stress-Alert-System voor jouw team of organisatie in kan zetten bij stresspreventie? Ik denk graag met je mee.

 

LEADERSHIP NL Spel
Dare to Share

Diep in ons hart willen we zaken wel anders aanlopen of bespreken. Maar we weten niet altijd hoe. Om dit op gang te brengen heb ik met veel plezier meegewerkt aan de totstandkoming van dit leiderschapsspel. Een spel met 100 kaartjes,verdeeld over 4 categorieën: persoonlijk, samenwerking, leiderschap en zingeving.

Juist door je kwetsbaar op te stellen kunnen we werkelijk van elkaar leren en ontstaat er een bepaalde intimiteit die het vertrouwen doet toenemen en onze persoonlijke groei mogelijk maakt.

In de handleiding staan allerlei tips hoe je deze kaartjes multi-functioneel kunt gebruiken. Het spel kost € 20,00 inclusief BTW en verzendkosten en is te bestellen bij NCD, hét platform voor directeuren en commissarissen.

 

GOAL-Project
50+ers helpen aan een betaalde baan.

Een dankbare klus om afgelopen jaar een bijdrage te mogen leveren aan het project GOAL. Een project om 50-plussers, die om wat voor reden ook zonder werk zijn komen te zitten, weer kansen te geven op de arbeidsmarkt. Fijn dat dit project voor een aantal van hen heeft geleid tot een echte betaalde baan. John de Wolf, oud voetballer bij Feijenoord, was ambassadeur van dit project.
Werkgevers grijp je kans op de aantrekkende arbeidsmarkt. Want onder deze doelgroep vind je pareltjes van medewerkers. 

Vitality Mind Challenge

Sinds medio 2017 ben ik gelicentieerd coach om Vitality Mind Challenge  (VMC) te kunnen gebruiken in coaching en in organisaties bij het terugdringen van stress op de werkvloer.
Wil je weten wat Vitality Mind Challenge voor jou of je organisatie kan betekenen? Ik denk graag met je mee.

Deze site is momenteel onder constructie