Blog

Ik schrijf blogs om mensen te verleiden hoofd & hart te verbinden vanuit een dieper ‘zelf-bewustzijn’ en ‘zelfpower’ om dit te realiseren.

Elk blog bevat tips die je direct toe kunt passen in de praktijk. Of bevat praktijkvoorbeelden “ter lering en vermaak”. Doe er je voordeel mee en … pas ze vooral toe.

En wil je de nieuwe blogs ontvangen in je inbox. Schrijf je hier dan in.

Weet jij je voornemens nog van vorig jaar?

Weet jij je voornemens nog van vorig jaar?
Elk jaar maken we weer nieuwe voornemens. Met een beetje mazzel pak je deze de eerste drie weken nog wel bij de kop. Of het nu afvallen is, minder druk maken, of op een nieuwe manier een probleem in je leven of op het werk bij de horens vatten. Maar daarna komt vaak de klad erin. Hoe komt dat toch?

Lees meer

Hoe intuïtief ben jij eigenlijk? Iedereen aan de intuitie !

Ineens ‘weet’ je het. Plotsklaps ‘zie’ je het. Met verwondering ‘hoor’ je ineens van binnenuit een zin
zonder geluid. En waarom vinden we het heel normaal als iemand zou zeggen: ik ‘ruik’ onraad?
Iedereen herkent dit wel in meer of mindere mate. Dus dat is misschien al een geruststelling mocht
je denken dat jij iemand bent die helemaal niet intuïtief is.

Lees meer

Wat liefde en techniek met elkaar te maken hebben? Alles !

Als we iets in deze tijd nodig hebben dan is het effectiviteit. Maar dan niet gekoppeld aan efficiency en doelmatigheid, maar aan betekenisgeving. Betekenisgeving door afstemming op je ‘innerlijke’ wijsheid. En dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ander en de omgeving. Als je dit nu leest zal de helft van jullie waarschijnlijk denken “wat een soft gezwam” terwijl de andere helft een soort steekgevoel in de hartstreek ervaart in de vorm van herkenning. Als je bij de laatste groep behoort, lees dan verder.

Lees meer

Deze site is momenteel onder constructie