Coaching

Kennis komt van buitenaf, maar wijsheid van binnen uit

Mensen komen bij mij met de volgende soort vragen

Ik wil wat anders met mijn leven, maar ik weet niet zo goed wat. Het werk of hoe mijn gezin reilt en zeilt ging altijd prima. Maar toch. Ik voel me er soms schuldig over dat m´n ongenoegen de overhand krijgt. Hoe krijg ik weer perspectief en plezier in mijn leven?
Ik ga niet handig om met zaken en conflicten, wat doe ik verkeerd? Ik jaag echt mensen tegen me in het harnas en ik snap soms werkelijk niet waarom.
Ik word ineens geconfronteerd met veranderingen in mijn leven die ik niet aan zag komen. Ik voel me daar heel onzeker en teleurgesteld over. Hoe kan ik dat een plek geven?
Ik trek het niet meer van de stress. Ik snap in theorie best wel wat ik moet doen of juist laten, maar het lukt me gewoonweg niet. Help me alsjeblief.
Ik voel aan alle kanten dat er meer is tussen hemel en aarde dan alleen geld verdienen. Ik wil graag van betekenis zijn en het verschil kunnen maken. Maar hoe doe ik dat? Hoe heb ik het lef om werkelijk op een andere manier in het leven te staan of een organisatie te leiden.
Ik vind het zo moeilijk om mijn verleden achter me te laten. Ik probeer het wel, maar in mijn hoofd ben ik nog steeds bezig met hoe het was. Ondertussen gaat het werkelijke leven voor een deel aan mij voorbij.

Wanneer je  met een dergelijk vraag bij mij aanklopt heb je al een belangrijke stap gezet. Namelijk verantwoordelijkheid genomen voor je eigen leven. Want het is niet vreemd dat je het even niet meer weet. Of dat de stress tussen je oren giert omdat de afstand tussen wat je doet en wat je wilt te groot is geworden. Of zoekt naar wegen om werkelijk verschil te  maken.
Het maakt daarbij niet uit of je als privé persoon of als medewerker of ondernemer bij mij aan klopt

Hoe ik werk

Je hebt altijd eerst een kennismakingsgesprek met mij. Heb je een klik met mij en denk ik dat ik je kan helpen, dan kun je de volgende stap zetten. Veelal zijn circa 6 coachingsgesprekken verspreid in de tijd voldoende. Coachingsgesprekken duren bij mij circa 2 uur.

Nu kun je denken dat dit heel lang is, maar meestal ervaren mensen dat de tijd is omgevlogen. Dat komt door mijn aanpak.

We gaan met je eigen vraagstuk aan de slag maar lopen het aan vanuit:

je verlangen in plaats van bijvoorbeeld tips en trucs om met je vraagstukken om te gaan

innerlijke rust door je gevoel en verstand meer op een lijn te krijgen

afstemming wat bij jou past en door je creatieve vermogens aanboren

het ontwikkelen van een ander soort bewustzijn waardoor je eerder je intuïtie herkent en oplossingen ziet, in plaats van je te richten op je twijfel of herhaling van zetten.

Op deze manier coach ik je om de verbinding te maken met je eigen wijsheid en vanuit deze wijsheid met je coachvraag om te gaan. Zo slaan we twee vliegen in een klap.
Ik kan je een ding verklappen als je dat doet:  Succes verzekerd !

Interesse?

Bij een kop koffie kunnen we bespreken wat er in jouw leven speelt en of ik je daarbij kan helpen.